About نیلینگ
About نیلینگ
Blog Article
امروزه این روش با کاربردهای متفاوت و گستردهتر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است.
این وسیله شامل مجموعه تزریقی است که از بخشهای میکسر اولیه، ثانویه و پمپ تزریق تشکیل شده است. در ابتدا، دوغاب در میکسر اولیه به عمل آمده و سپس به داخل همزن ثانویه ریخته میشود و در نهایت، با استفاده از پمپهای مخصوص تزریق، به خاک منتقل میگردد.
جهت افزایش ایمنی در گودهای عمیق، لازم است تغییر مکان دیواره گود به صورت مداوم توسط دوربین نقشه برداری و یا ملات گچ در نقاط حساس، کنترل گردد.
بر اساس معیارهای عمومی گفته شده در متن بالا، انواع خاکهای مناسب برای نیلینگ بهشرح زیر است:
مقاله بسیار خوب و کاربردی بود. فقط سوالم اینکه آیا نیلینگ به تنهایی برای پایدارسازی گود کافیه؟ پاسخ
در مرحله پایانی و بعد از اجرای کامل مراحل قبلی با استفاده از دوغاب سیمان، یک لایه مش، بتن پاشی و شاتکریت یک لایه روکش دائمی اجرا میشود. این لایه از ضخامت کمی برخوردار بوده و به این دلیل اجرا میشود که از فرسایش خاک جلوگیری شده و سطح مناسبی برای ساختوسازهای بعدی ایجاد شود.
اثر مسلح سازی میخ برای بهبود پایداری دیوار با دو عملکرد زیر حاصل می شود:
گاهی به دلیل ریزشی بودن دیوار گود و ایجاد لرزشهای ناشی از حفاری چالهها ممکن است دیواره گود در عمقهای محدود و کم نیز دچار ریزشهای موضعی شود.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه مهندسی سانا پی می باشد.
در مرحله سوم و بعد از خاکبرداری و حفاری ??? ??? چاهکها نوبت به جایگذاری میلگردها است. در این مرحله از میلگردهای مخصوص به عنوان نیل یا میخ با طول و ضخامتهای مشخص استفاده میشود و در داخل گمانهها قرار داده میشوند.
قبل از اجرای نیلینگ حتماً باید تمامی شرایط محیطی مانند وجود قنات، سازههای زیرزمینی، چاههای فاضلابی و … در نظر گرفته شود.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،
خاک مورد استفاده برای اجرای نیلینگ به شکل صحیح و اقتصادی باید شرایط زیر را داشته باشد:
این شرایط ممکن است موجب آن شود که به انجام اقدامات حفاظت در برابر خوردگی پرهزینهای نیاز داشته باشیم.